請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

TMAX Club HK

註冊 TMAX Club HK Forum
搜索
樓主: williamnkm

[團購] Tmaxclub ,絕版安美行車冚團購(每月限量5個)

等夠 5 個就開團

麻煩師兄,我要一個!1.) 2012
2.)低風擋
3.) 把手鏡
4.) 沒有挨pan
5.) 沒有尾箱

唔該哂
15年,長風鏡,冇背冇箱 原裝鏡位, 要耳仔位  X1
15年,長風鏡,,冇背冇箱 ,不要耳仔位 X2

合共 3個謝謝
夠數啦~@william
收到,呢幾日出post
3 月團購會員請於 25/3 前過數比我啦:

hiust (長風鏡, 耳仔位,有尾箱  x 1)(PAID)
原裝風擋, 原裝側鏡, 沒有挨pan, 有尾箱

tommyfsh (短風鏡,,不要耳仔位 )
短風鏡 ,短摺鏡 ,無椅背 ,無尾箱

lau10728 (短風鏡,,不要耳仔位 )
超低風擋,改左側鏡短,無椅背 ,無尾箱

hipsang (短風鏡,,不要耳仔位 x 1)
(PAID)
短風擋,無鏡,無尾箱,無椅背

ChaN_hAnG (短風鏡,,不要耳仔位 ) (PAID)
低風擋,  把手鏡, 沒有挨pan,  沒有尾箱

lawrence (長風鏡, 耳仔位  x 1, 長風鏡,,不要耳仔位 x 2 total = 3) (PAID)
長風鏡,冇背冇箱 原裝鏡位, 要耳仔位
長風鏡,,冇背冇箱 ,不要耳仔位

已經入數,thx!

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊 TMAX Club HK Forum

x
已入 thx

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊 TMAX Club HK Forum

x
回復

Lawerence x 3 (paid)

本帖子中包含更多資源

x
tommyfsh 發表於 2015-2-6 21:13
幾時要入數,請whatapp通知小弟61026990

already msg you la (whatsapp)
Hip sang paid

本帖子中包含更多資源

x
以下會員已下單 total 6 個
hiust (長風鏡, 耳仔位,有尾箱  x 1) (PAID)
原裝風擋, 原裝側鏡, 沒有挨pan, 有尾箱

hipsang (短風鏡,,不要耳仔位 x 1)
(PAID)
短風擋,無鏡,無尾箱,無椅背

ChaN_hAnG (短風鏡,,不要耳仔位 ) (PAID)
低風擋,  把手鏡, 沒有挨pan,  沒有尾箱

lawrence (長風鏡, 耳仔位  x 1, 長風鏡,,不要耳仔位 x 2 total = 3) (PAID)
長風鏡,冇背冇箱 原裝鏡位, 要耳仔位
已到貨,請whatsapp 預約交收,謝謝  地點:銅鑼灣鵝頸橋消防局後門
2015 短風擋 全原裝 加尾箱 可訂嗎?
想訂08款短風擋短鏡冇椅背冇尾箱款,4月份有嗎?