請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

TMAX Club HK

註冊 TMAX Club HK Forum
搜索
樓主: snake617

[其他] 不如整個大嶼山遊車河

叫埋我
超讚
happytat, thank you so much, this is a significance event for us if we can held it in the future, I sent and email to enquiry@hopeww.org.hk to see if any reference from them, let us wait their reply first and see what is our next step, thanks
Bun 發表於 2013-3-28 02:10
唔該晒你,你快d轉tmax,加入我地家庭

岩岩二月中賣左身,有400萬上左身...每個月要嘔15K供樓....
所以個目標仲要等等
唉....

要伸請兩張先可以係入面周圍行
Thanks so much, good reference.
Bun 發表於 2013-3-28 02:08
你填左入會表格未
http://forum.tmaxclub.hk/thread-355-1-1.html
入左會先可以參加車會活動 ...

BUN,吾該曬先!
其實我架500已經賣咗,現在决定買530!
又想睇定D,怕(慢你凸)會随時減價!
advox 發表於 2013-3-28 18:03
BUN,吾該曬先!
其實我架500已經賣咗,現在决定買530!
又想睇定D,怕(慢你凸)會随時減價! ...

早兩日個朋友吹水
講到似層層,又話日元跌
萬利達車會減一萬
跟手我有個伙記想買車
立刻打電話去車行問,好聲好氣問車行有無優惠
誰不知,佢比人噴到一面庇
售貨員同佢講(你自已用腦諗下啦,新車泥果喔,新車點會做優惠
                                而家我地日日比人吹車,車都唔夠分,點會平比你)
跟著我個伙記,火火地第二日去28car即刻買佐部10年白色tmax500
happytat 發表於 2013-3-28 09:35
要伸請兩張先可以係入面周圍行

依家一張可以了
已取消東涌道果張

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊 TMAX Club HK Forum

x
金毛鴻 發表於 2013-3-29 01:40
早兩日個朋友吹水
講到似層層,又話日元跌
萬利達車會減一萬

多謝鴻哥指點!
其實心水清既朋友都應該會想到,其實代理在今日都還有不小未能完成的530買車合約,如果在此條件下而作出價格下調,相信會令很多下了定金而又未取車的準車主的不滿,所以未有即時調整是可以理解的.如致電代理討價還價相信等於自討苦吃!
而另一方便現時日元回落、歐元滙價亦長期處於低水,買車選擇自然多了不小啦,在來年大經濟不景氣下相信無論曰本或歐洲品牌代理都會尋求速銷刺激銷量!
不過小弟就是對530情有獨鍾,盼與她共諧連理姐!
(揸住銀紙吾洗怕無車買既!)
以下都系小弟之愚見請各方好友包容,得罪、得罪:
其實上年12年我都係諗住買530
不過個個朋友話都話跌價
所以唔入住
但係等佐一年都無跌價
仲出埋Blackmax
最後都係忍唔住
我上次去車係一張橙色果張禁區紙。
真係麻煩晒咁多位admin為我地安排行程
金毛鴻 發表於 2013-3-30 21:44
其實上年12年我都係諗住買530
不過個個朋友話都話跌價
所以唔入住

錦就恭起晒你先啦! 530真系好鬼型架!
唉....總之就早買早享受啦!